Web Tasarımı

Web Sitesi Oluşturma

Birçok firma ve kuruluş oldukça büyük meblağlar ödeyerek oluşturdukları web sitelerine rağmen istedikleri verim ve dönüşümleri alamamaktadır. Web sitesinde en önemli konu web tasarımı olduğundan, yanlış veya eksik yapılan tasarımlar, dönüşüm oranlarının düşmesinin bazen de hiç olmamasının en büyük nedeni olmaktadır. Bu güne kadar çalıştığımız büyük firmaların referanslarından da anlaşılacağı gibi web tasarımını sektörde en profesyonel ve teknolojik imkanları en uygun şekilde kullanarak yapan, sektörün lideri ve öncüsü olan firmayız. Özellikle kadromuzda bulunan profesyonel tasarımcılarımız, yazılımcılarımız ve fotoğrafçılarımız ile teknik ekibimiz sayesinde, yıllardır sektörde güvenin ve kalitenin adresi olmaktayız.

img
animationanimation

Web Tasarımı Safhaları Nelerdir?

Firma olarak web tasarımı yaparken öncelikle müşterilerimizin hizmet verdiği sektöre ve profillerine uygun olan bir kimlik oluşturmaktayız. Bu kimliği oluştururken firmanın hedef kitlesine vermek istediği mesaj, hitap tarzı, akılda daha uzun süre kalınması için gerekli konular, simgeler, logolar ve amblemler gibi bir çok konu üzerinde detaylı plan ve analizler yapıyoruz. Bu analizler sonucunda müşterilerimizle koordine ederek, kimliği web sitesine uyarlamaktayız.

İkinci aşama olarak web sitesinin grafik tasarım planlamasını yapmaktayız. Bu tasarım içinde kullanılacak metinler, kelime ve işaretler, resimler ve sesler ile ilgili planlamaları yapıyor ve uygulamaya başlıyoruz. Grafik tasarım safhasından sonra ise içerik oluşturmasına geçiyoruz. Buradaki en önemli konu kullanılacak başlıkların düzgün seçilmesidir. Siteye girenler aradıklarına bu başlıklardan faydalanarak kolayca ulaşmalıdırlar. Bu bölümde ayrıca firmaya uygun slogan ve metinleri belirleyip, müşterilerimizin ilkeleri doğrultusunda düzenlemeler yapmaktayız.

İçeriği oluşturduktan sonra, sayfalar arası geçiş gibi kullanıcıların site içinde rahat dolaşımını sağlayacak ayarlamalar yapıyoruz. Web sitesine olan ilginin daha da artmasını sağlamak maksadı ile animasyonlar ve profesyonel ekibimiz tarafından oluşturulan video ve fotoğrafların yerleştirilmesini yapıyoruz.

Web sitesine geri dönüşlerin yapılabilmesi ve iletişim kurulabilmesi için gerekli ayarlamaları ekledikten sonra, sitenin bütünlük kontrolünü yaparak, çalışmasını gerçek koşullara uygun olarak test ediyoruz. Gerekli testlerden başarı ile geçmesi halinde web sitesinin yayınlanmasını gerçekleştiriyoruz.

animationanimation
animationanimation

Bizimle İletişime Geçin

İşletmenizi sosyal medyaya bağlamanıza ve büyütmenize yardımcı olalım.

Profesyonel Web Tasarım uzmanlarından oluşan ekibimizle ve başarılı bir iş ortaklığı için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bilgiler İletildi! En kısa sürede geri dönüş yapacağız...