Arama Motoru Pazarlaması (SEM)

img

SEM Nedir?

SEO kavramının devamında işletmelerde sıklıkla konuşulmaya başlayan kavramlardan bir tanesi de SEM olmuştur. SEM kelimesi aslında Arama Motoru Pazarlamasının ingilizcesi olan Search Engine Marketing kelimelerinin kısaltılmasından meydana gelen global bir kullanım şeklidir. Bizim de uzman olarak hizmet verdiğimiz dijital pazarlama kavramlarından bir tanesidir.

animationanimation

Arama Motoru Pazarlaması Nedir? SEM Neden Kullanılır?

  • Arama motoru pazarlaması web sitenizin arama motorlarında verilen reklamlar sayesinde üst sıralarda sonuç olarak çıkmasına olanak sağlayan bir hizmettir. Daha pratik şekilde açıklamak gerekirse firmanıza veya web sitenize özel olarak hazırlayacağımız metin, görüntü vb. reklamlar aracılığı ile web sitenizin anahtar kelimelere göre üst sıralarda kullanıcıların daha çok görmesini sağlayacak şekilde popüler hale getirmemiz olarak tanımlanabilir.

  • Search Engine Marketing kullanılmasında dijital pazarlama olarak fazlasıyla yarardan bahsetmek gerekir. Kısa vadeli veya uzun vadeli olarak iyi sonuçlar elde etmemiz mümkündür. Dönemsel olarak ziyaretçi sayınızda artış yakalanması ve buna bağlı olarak satışlarınızın artırılması için etkili olarak uygulayabileceğimiz yararlı bir yoldur. Birçok e-ticaret sitesinin arama motoru pazarlaması (SEM) sayesinde bu faydaları elde ettiği görülür.

animationanimationanimation

SEM'in Yararları Nelerdir?

Arama motoru pazarlaması sayesinde mevcut müşterilerinizin dikkatini çekebileceğiniz gibi buna ek olarak ürünü sepete attıktan sonra vazgeçen, geri gelen, satın alma evresinde fikir değiştiren müşterilerin de yeni müşteri olarak kazanılmasında Seo Roket olarak hizmet veriyoruz. SEM için uzman kadromuz sayesinde yüksek bütçeli rakamlara da gerek duymanız gerekmez. Harcayacağınız maliyetin katlarına karşılık gelecek şekilde kar elde edeceğinizi düşündüğünüz de maliyet daha da önemsiz hale gelecektir.

SEM için bütçeleme işlemlerinin nasıl yapılacağı veya reklamların nasıl yönetileceği konusunda bazı soru işaretleri yaşayabilirsiniz. Bu durumlarda yanınızda olarak reklamlarınızın oluşturulması, yönetilmesi ve hedef kitlelere ulaştırılması konusunda başarısız olmamanız için destek sağlıyoruz. Markanıza yönelik doğru anahtar kelimelerin vurgulanmasını sağlayarak beraberinde arama motorlarında üst sıralarda yer almasına imkan tanıyoruz.

Arama motoru pazarlaması size uygun hedef kitleleri belirlememiz de önemli rol oynar. Siteden alınan çerezler yaş, meslek veya coğrafi durum gibi konularda yol gösterici şekilde yorumlanır ve doğru hedef kitle ortaya çıkarılır.

img
animationanimation

Sorularla SEM

animationanimation

Bizimle İletişime Geçin

İşletmenizi internete bağlamanıza ve tutkuyla büyütmenize yardımcı olalım.

Profesyonel SEM uzmanlarından oluşan ekibimizle ve başarılı bir iş ortaklığı için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bilgiler İletildi! En kısa sürede geri dönüş yapacağız...